Super-promoție la noile seturi de jucării Lego Bionicle

February 6, 2015 Reduceri si oferte  Un singur comentariu

lego bionicle Super promoție la noile seturi de jucării Lego Bionicle

Încă de anul trecut, s-a tot vorbit despre lansarea noilor jucării Lego Bionicle. Această gamă de jucării Lego a avut un mare succes în anii 2000, iar de atunci au existat jocuri pe calculator, filme pentru video și aplicații dedicate eroilor Bionicle.

Farmecul acestei game este dat de faptul că a fost creată în urma unui concept original, având o poveste dezvoltată pe baza acestor personaje. În afară de faptul că sunt seturi de construcție realizate ca toate jucăriile Lego, adică oferă o mare varietate de opțiuni și se pot folosi în combinație cu orice alte seturi Lego, aceste jucării sunt deosebit de utie pentru a stimula imaginația copiilor. Povestea este fascinant, conținând elemente mitice și fantastice, care îi îndeamnă pe copii să își construiască diferite scenarii pe baza ei.

Cine sunt Stăpânii?

Stapanii Lego Bionicle 300x225 Super promoție la noile seturi de jucării Lego Bionicle

Cândva demult, pe insula Okoto trăiau niște creaturi jumătate mașini, jumătate oameni, care conviețuiau în armonie cu locuitorii din Okono. Însă Regele păianjenilor cu craniu s-a hotărât să atace insula, pentru a căuta măștile elementale ce îi vor permite să obțină puterea suprem. Cei 6 stăpâni, ajutați de cei 6 Protectori trebuie să apere insula și să găsească măștile înaintea Regelui, altfel toată insula va fi distrusă.

Stăpânii sunt fiecare călăuziți și ajutați de elementele naturii: focul, pământul, gheața, apa, jungla și pietrele. Aceste elemente le conferă Stăpânilor puteri neobișnuite, iar armele lor, ajutate de elementele naturii îi fac să fie invincibili. Fiecare Stăpân are propria sa personalitate, calități și defecte, însă ei știu prea bine că numai împreună nu va putea să îi oprească nimeni, nici chiar Regele cu toată armata sa de păianjeni cu craniu.

Cine sunt Protectorii?

Protectorii Lego Bionicle 300x225 Super promoție la noile seturi de jucării Lego Bionicle

Protectorii sunt creaturi care au primit sarcina de a-i ghida și de a-i ajuta pe Stăpâni în urma unei profeții străvechi. Fiecare Protector a primit acest atribut care s-a transmis din generație în generație. Ca și Stăpânii, și ei se află în conexiune strânsă cu elementele naturii, pe ale căror puteri se bazează.

Eroii Lego Bionicle s-au întors cu noi accesorii (arme, scuturi), dar și cu o nouă înfățișare. Armurile lor frumoase îi protejează în luptă, însă semnifică și apropierea lor de un anumit element al naturii. Orice copil ar aprecia un set Lego Bionicle, pentru că, pe lângă plăcerea construitului, cu o astfel de jucărie nu s-ar plictisi prea repede.

Și cum distracția e întotdeauna mai mare atunci când sunt mai multe personaje, de ce să nu le colecționați pe toate?

Acum este momentul să profitați de promoția noastră specială: la comandarea oricăror două seturi Lego Bionicle, primiți un Kit pentru eroi gratuit. Astfel, cei mici vor putea intra în pielea unui erou și vor putea lupta cot la cot alături de preferații lor. Țineți cont însă că promoția este valabilă în limita stocurilor disponibile.

Toate seturile noi de jucării Lego Bionicle se găsesc acum pe ToysMall.ro. Colecționați-le pe toate și profitați de promoția Lego Bionicle pentru a primi un Kit pentru eroi gratuit.