Inregistreaza-te
39,80 lei 109,00 lei
119,80 lei 249,90 lei
199,80 lei 299,90 lei
199,80 lei 299,90 lei
Transport gratuit
pentru comenzi mai mari de 450 lei
Returnare produse
primesti banii inapoi in 30 zile
Livrare in 48 ore
in toata tara

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Va rugam sa parcurgeti cu atentie randurile urmatoare pentru a evita orice neintelegeri ulterioare.
Despre ToysMall.ro

Informatii legale

 • Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.
 • Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:
  • Legea comertului electronic - nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pana la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata an Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

Drepturi de autor (Copyright)

 • Intregul continut al acestui site www.toysmall.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea YHY-ONLINE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei YHY-ONLINE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale

 • Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de YHY-ONLINE SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. YHY-ONLINE SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Info

Produsele notate cu "Stoc 0" nu se pot comanda ci doar se pot doar vizualiza
  • Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. ToysMall isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si Conditii"
  • Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.toysmall.ro
  • Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.
  • Printr-o zi lucratoare consideram o zi de luni pana vineri intre orele 08:00-16:30

Pretul si livrarea

 • Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (20%).
 • Preturile nu includ transportul. Pretul transportului este afisat separat.
 • Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.
 • Livrarea produselor dureaza intre 1 si 5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii telefonice sau prin email , exclusiv in week-end si sarbatori legale
 • Receptia cantitativa si calitativa a produselor de catre Beneficiar se face la livrarea bunurilor. Prin semnarea Facturii si a Avizului de insotire a marfii confirmati receptia cantitativa si calitativa a bunurilor achizitionate
 • Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul ce rezulta din comanda in cel mult 10 zile de la data acceptarii livrarii cu conditia sa notifice ToysMall in timp util. ToysMall se obliga sa ramburseze sumele incasate de la acest consumator in maxim 30 de zile.
 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare (tur-retur) vor fi suportate de client. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.

Responsabilitati privind produsele

 • Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta ToysMall.ro urmand ca aceasta sa fie solutionata in cel mai scurt timp posibil. ToysMall respecta legislatia in vigoare cu privire la garantia produselor.


Dispute si conflicte

 • Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.toysmall.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre firma YHY-ONLINE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturi si obligatii ce decurg din cumpararea in magazinul virtual www.toysmall.ro.

Cateva jucarii selectate pentru dumneavoastra


Promo 40%
119,80 lei 199,90 lei
Promo 33%
199,80 lei 299,90 lei
Transport gratuit
649,99 lei
150,00 lei
111,00 lei
89,99 lei
215,00 lei
Transport gratuit
Promo 11%
39,80 lei 44,90 lei
Promo 20%
39,80 lei 49,90 lei
Magazin online jucarii

Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.