Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Joc   creativ   Rami   Quercetti  

Joc creativ Rami Quercetti

149,00 lei
  • Brand: Quercetti
  • Cod jucarie: SLR_Q1014
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

Rami celebreaza 30 de ani de succes. Premiul in competitiile internationale pentru cea mai buna jucarie educationala a anului este intotdeauna actual si fara egal in ceea ce priveste redarea si continutul educational.
Jucati cu parghii si butoane care trebuie manevrate cu coordonarea corecta a ochilor pentru a elibera caile spre bilele colorate care pot ajunge la locul potrivit.
Este un joc care va invata cum functioneaza toate functiile calculatorului: pozitia parghiilor 4 creeaza o combinatie de 0 si 1, de exemplu, secventa 1001 corespunde casetei 9. Pentru a verifica gradul de calificare si intelegere aveti, de asemenea, inclus un ecran pentru a acoperi caile.
Pe langa dezvoltarea abilitatilor manipulative si a rationamentului, Rami este un joc formidabil pentru a concura in cursele de viteza captivante.
Cum se joaca, pe scurt: cursa numerelor este de a umple cutiile de sosire in ordine numerica, in crestere 0-15 si inapoi, cat mai repede posibil, nu trebuie sa sari peste vreo cutie.
Competitia culorilor, pe de alta parte, prevede atingerea fiecarei cutii de finisare cu doua bile de aceeasi culoare.
1 Joc montat
1 ecran
Varsta recomandata: 4 ani .


Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891