Inregistreaza-te

I-BOOK CARTICICA ELECTRONICA - PLAYFUL

109,90 lei
  • Brand: Altii
  • Cod jucarie: NC_3016
  • Disponibilitate: in stoc furnizor *
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
    Varsta: 0 - 1 ani

Descriere

Carticica electronica I-Book Invata de mic este special conceputa pentru a-i ajuta pe copii sa invete lucruri noi intr-un mod distractiv. Cele 23 de pagini cu imagini interactive si sunet ii vor ajuta pe cei mici ajuta sa-si insuseasca repede si usor informatii de baza, esentiale in dezvoltarea lor. Paginile au teme diferite, de la animalele din jungla si numere la forme geometrice, orele zilei sau literele alfabetului. Fiecare obiect este prezentat cu ajutorul unor desene detaliate si frumos colorate. Paginile din partea dreapta au functii tactile. Prin apasarea unei imagini, copiii vor descoperi lucruri interesante despre obiectul respectiv. Fiecare pictograma are asociate explicatii, sunete specifice si intrebari. Cunostintele acumulate pot fi verificate prin apasarea tastei &ldquo ?&rdquo . Carticica electronica I-Book Invata de mic, invatatul va fi mai placut ca niciodata! Produsul functioneaza pe baza de baterii. Bateriilenecesarefunctionarii nu suntincluse. Jucaria este recomandata copiilor de peste 3 ani.Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.