Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Jucarie   Hatchimals   oul   mov   SM6034335  

Jucarie Hatchimals oul mov SM6034335

462,28 lei
  • Brand: Spin Master
  • Cod jucarie: VRN_SM6034335
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

Jucarie Hatchimals oul mov SM6034335

Hatchimalele sunt creaturi interactive, magice care se pot aluneca de la propriul lor ou - dacă ai grijă de ele! Doar un copil îngrijitor va putea să tragă trapa. Copilul și Hatchimal sunt unite printr-o experiență comună care este unică și uitată. Rasă, trapă, joacă - ajută-l pe Hatchimal magic în timp ce își scoate din ouă! După aceea, distracția începe: adu-l să meargă și să vorbească și să-l însoțească în 3 faze de dezvoltare interesante! Baterii incluse. Vârsta de recomandare de la 5 ani. - Microfon pentru percepția zgomotului exterior - Comutator de înclinare - Culoare LED pentru a indica starea de spirit - Decorul de ou face referire la ființele din interior - Senzorul de atingere din partea inferioară a înălțimii gheții este de aproximativ 15 cm - cu diametrul de aproximativ 10,2 cm de hatchimă eclozată - Atingeți senzorul din cap - Microfon pentru percepția zgomotului - Ciocul pentru coacere - Apăsați butonul în piept - LED-ul colorat ca barometru al dispoziției - Comutator de înclinare - Hatchalul are o înălțime de aproximativ 12,2 cm - diametru aproximativ 8,6 cm Este un articol sortat. Un singur element inclus în livrare. Nu este posibilă o preselecție.


Avertisment: AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici! Pericol de sufocare! Varsta recomandata: +3ani

Varsta recomandata: de la 3 pana la 12


Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891