Inregistreaza-te

Clinica veterinara

LEGO, logo-ul LEGO si Minifigurina sunt marci inregistrate LEGO Group. © The LEGO Group
89,99 lei
  • Brand: LEGO
  • Cod jucarie: CL_41085
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
    Varsta: 5 - 12 ani
    Numar piese: 192
produsul nu se poate comanda

Descriere

Ai grija de animalele ranite cu Mia de la Clinica veterinara! Azi ea ingrijeste o pisica si un caine. Ajut-o sa examineze cainele pe masa si sa-i controleze inima si plamanii cu instrumentele ei medicale. Apoi du-l la cantar pentru a fi cantarit - el are nevoie de mai multa miscare in terenul de joaca al animalelor de la Clinica veterinara. Mai tarziu pune pisica pe caruciorul medical si radiografiaza-i labuta in scanerul glisant. Ea trebuie sa mai ramana o vreme la clinica, asa ca ajuta la curatatul, hranitul si alintatul ei pentru a o face sa se simta mai bine. Apoi e vremea de raspuns la telefon, si de vazut fisele pacientilor pe calculator– o noua zi, incarcata la Clinica veterinara! Combina cu 41086 Ambulanta veterinara pentru un serviciu complet de urgente pentru animale. Include o figurina minipapusa Mia, plus o pisica si un caine.


Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.