Inregistreaza-te

V-Jet - Avion-Elicopter tip Osprey

299,90 lei
  • Brand: Altii
  • Cod jucarie: NC_84721
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
    Varsta: 0 - 1 ani
produsul nu se poate comanda

Descriere

V-Jet Mini - minimodel aero cu geometrie variabila tip avion-elicopter in genul aeronavei militare Osprey de la Bell Helicopters.Decolarea si aterizarea se fac strict in modul elicopter (in plan vertical), dupa decolare pozitia aripilor poate fi controlata astfel incat geometria aeromodelului sa intre in modul avion si zborul sa fie controlat in acest mod.Jucarie recomandata pentru copii de peste 10 ani.Control full-directional in modul avion, viteza elicelor este controlata inmod digital de telecomanda pentru o operare cat mai precisa.Aripa aeromodelului este confectionata din polifoam (spuma rigida, ultra-usoara).Telecomanda comunica pe 2 canale radio de 2.4GHz.Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.