Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Kit   constructie   Airfix   Boulton   Paul   Defiant   scara   1:48  

Kit constructie Airfix Boulton Paul Defiant scara 1:48

139,00 lei
  • Brand: Airfix
  • Cod jucarie: SLR_AF05128
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

Cu ajutorul turelei sale montate dorsal, Boulton Paul Defiant a fost unul dintre cele mai interesante avioane de lupt pentru a vedea serviciul icirc;n timpul celui de-al doilea r zboi mondial. Ini 539;ial conceput pentru a ataca forma 539;iuni masive de bombardiere inamice, greutatea suplimentar a turelei 537;i lipsa armamentului defensiv de ardere a dus rapid la repunerea icirc;n func 539;iune a Defiantului pentru opera 539;iile de lupt de noapte.

De 537;i este icirc;n general acceptat faptul c Boulton Paul Defiant sa dovedit a fi un e 537;ec ca lupt tor zi, sa bucurat de c acirc;teva succese timpurii icirc;n lupta cu Luftwaffe. Icirc;n timpul opera 539;iunilor de acoperire a evacu rii plajelor Dunkirk, RAF Defiants a pretins o aeronav impresionant de 37 de aeronave Luftwaffe distrus , f r a suferi pierderi proprii.

Mai multe succese au urmat, dar pilo 539;ii de lupt Luftwaffe au icirc;nv 539;at cur acirc;nd c acirc;t mai bine s lupte icirc;mpotriva lupt torului britanic de turel . Icirc;n primele etape ale b t liei de la Marea Britanie, escadrilele Defiant au suferit pierderi teribile icirc;n m acirc;inile lui Luftwaffe Me 109 537;i au fost retrase din opera 539;iunile de lumin de zi. Ca lupt tor de noapte, Defiant sa dovedit a fi mult mai eficient, iar icirc;n timpul Blitzului de iarn 1940-41 , Defiant a icirc;mpu 537;cat mai multe avioane inamice dec acirc;t orice alt lupt tor de noapte RAF.


Scara: 1:48
Grad de dificultate: 2
Ore de zburare: 2
Numar piese: 113
Dimensiuni: L225 x 250
Varsta recomandata: 8


Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891