Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Kit   constructie   Airfix   avion   Boeing   Fortress   MK.III   1:72  

Kit constructie Airfix avion Boeing Fortress MK.III 1:72

165,00 lei
  • Brand: Airfix
  • Cod jucarie: SLR_AF08018
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

In serviciul RAF, Boeing B-17G definitiv a fost cunoscut ca Fortul III, 85 de aeronave fiind furnizate britanicilor. Exploatand in principal rolul de sprijin al bombardierilor, aceste aeronave ar desfasura operatiuni anti-radar si clandestin, menite sa confunde si sa infraneze trupele germane, permitand mai multor atentatori alieni sa se intoarca neatinsa de cel mai recent raid.
Boom-ul bombardier Boeing B-17 a fost o manifestare in aer a puterii militare americane in cel de-al doilea razboi mondial. Operand in formatiuni masive, aceste aeronave distincte au fost concepute pentru a efectua misiuni de bombardament de precizie cu lumina naturala, impotriva obiectivelor strategice ale inamicului, cu obiectivul final de a le bate in mod literal in supunere.


Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891