Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Kit   constructie   Airfix   avion   Boulton   Paul   Defiant   NF.1   1:48  

Kit constructie Airfix avion Boulton Paul Defiant NF.1 1:48

138,99 lei
  • Brand: Airfix
  • Cod jucarie: SLR_AF05132
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

Descoperit rapid ca luptator de o zi in timpul bataliei de la Marea Britanie, Boulton Paul Defiant ar fi insarcinat cu protejarea Marii Britanii de raidurile cu bomba de noapte de catre Luftwaffe. Nu au fost instruiti sa lupte noaptea, echipajele Defiant ar trebui sa dezvolte tehnici de interceptare in timp ce se luptau, dar au gasit aeronava mult mai potrivita pentru acest mediu de lupta nocturn.
Dupa ce se bucurau de succese initiale impotriva pilotilor Luftwaffe care nu erau familiarizati cu luptatorii britanici de turela, echipajele Defiant au descoperit curand limitarile avionului lor. Greutatea suplimentara semnificativa a turelei de arme, combinata cu un arc relativ sarac de foc defensiv, a insemnat ca germanul Messerschmitts a invatat curand sa atace aceste aeronave neobisnuite. Pe masura ce pierderile de lupta au inceput sa se mareasca, RAF Defiants au fost retrogradate la taxele de lupta de noapte, unde aeronava ar fi mult mai putin vulnerabila si ar putea folosi mai bine forta de ofensiva ofensiva.Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891