Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Kit   constructie   Airfix   avion   Bristol   Blenheim   Mk.If  

Kit constructie Airfix avion Bristol Blenheim Mk.If

119,00 lei
  • Brand: Airfix
  • Cod jucarie: SLR_AF04059
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

Bristol Blenheim a fost conceput initial ca o aeronava civila de mare viteza finantata privat, destinata sa înfrunte recordul pentru cea mai rapida aeronava civila din Europa, departe de germani. A obtinut acest lucru cu usurinta si a atras imediat atentia RAF - la izbucnirea celui de-al doilea razboi mondial, Blenheim era disponibil în numar mai mare decât orice alta aeronava RAF.

Înainte de izbucnirea celui de-al doilea razboi mondial, RAF aveau nevoie de un luptator lung si greu si pentru a îndeplini acest rol, aproximativ 200 de bombardiere medii Blenheim Mk.I au fost convertite la standardul "F-Fighter". Principalele diferente au inclus adaugarea unui pachet de arme ventralice de 430 în pistoale de masina atasate sub burta avionului si a unui echipament radar interceptor pentru variantele de vânatoare de noapte. Cele mai multe aeronave au fost retrogradate rapid la taxele de vânatoare de noapte, ca urmare a pierderilor grele suferite de aeronavele folosite în operatiunile de luptatori în timpul zilei.


Scara: 1:72
Grad de dificultate: 2
Ore de zburare: 2
Numar piese: 156
Dimensiuni: L169 x 238
Varsta recomandata: 8+Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891