Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Kit   constructie   Airfix   avion   Curtiss   Tomahawk   MK.II   1:48  

Kit constructie Airfix avion Curtiss Tomahawk MK.II 1:48

138,99 lei
  • Brand: Airfix
  • Cod jucarie: SLR_AF05133
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

Primii luptatori din Curtiss Tomahawk care au sosit in Marea Britanie in timpul celui de-al doilea razboi mondial au functionat in rolul tactic de recunoastere si au fost considerati necorespunzatori pentru lupta impotriva razboinicilor in Europa ocupata in Germania. Modelele ulterioare au incorporat o serie de imbunatatiri si au vazut servicii extinse cu Fortele Aeriene Desert din vest, condus italienilor din Libia si preluand Messerschmitts-ul recent primit de la Luftwaffe.
Cu un numar mare de luptatori Curtiss Tomahawk care sosesc in teatrele mediteraneene si nord-africane, RAF avea acum un luptator modern de metal care sa suplimenteze escadroanele uragane din desert. Descrisa ca prima varianta de lupta cu adevarat combinata a seriei Curtiss Tomahawk, Mk.IIB a fost aproape echivalenta cu USAAF P-40C si a fost construita la un standard extrem de inalt, capabila sa reziste mediului de operare pedepsit al deserturilor din Africa de Nord.
Imbunatatirile succesive au adus greutate suplimentara aeronavei si, desi s-a bucurat de un mare succes impotriva luptatorilor biplanului mai vechi ai Regia Aeronautica, a luptat impotriva Messerschmitts-ului Luftwaffe.Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891