Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Kit   constructie   Airfix   avion   Gloster   Meteor  

Kit constructie Airfix avion Gloster Meteor F8

189,00 lei
  • Brand: Airfix
  • Cod jucarie: SLR_AF09182
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

Din punct de vedere istoric, Gloster Meteor a fost primul avion britanic de avia 539;ie 537;i singurul avion aliat cu reac 539;ie pentru a vedea serviciul icirc;n timpul celui de-al doilea r zboi mondial. Varianta F.8 a Meteorului a fost probabil incarnarea definitiv a acestei celebre avioane 537;i a fost principalul lupt tor al RAF pe parcursul anilor 50, p acirc;n la icirc;nlocuirea lui Hawker Hunter.

Fiind prima aeronav cu jet de aer pentru a vedea serviciul cu For 539;ele Aeriene Regale, Gloster Meteor va fi icirc;ntotdeauna considerat ca fiind important din punct de vedere istoric. O aeronav stabil 537;i fiabil , Meteor a devenit icirc;n cur acirc;nd dep 537;it ca lupt tor pentru superioritatea aerului, dar eficacitatea designului de baz a permis aeronavelor s fie utilizate icirc;ntr-o varietate de alte roluri.

Icirc;n lupta cu lupt torii MiG 15 icirc;mpotriva Coreei, meteorologii australieni regali australieni s-au dovedit a fi extrem de lipsi 539;i ca c acirc;ini de lupt 537;i urmau s sufere icirc;n m acirc;inile acestui lupt tor sovietic diminutiv. A fost rapid retrogradat la sarcini de atac la sol, unde sa dovedit a fi extrem de eficient .


Scara: 1:48
Grad de dificultate: 3
Ore de zburare: 3
Numar piese: 165
Dimensiuni: L287 x 236
Varsta recomandata: 8

Setul nu contine vopsele, lipici.


Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891