Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Kit   constructie   Airfix   avion   North   American   B-25C/D   Mitchell   1:72  

Kit constructie Airfix avion North American B-25C/D Mitchell 1:72

129,00 lei
  • Brand: Airfix
  • Cod jucarie: SLR_AF06015
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

Rolul bombardierului mediu s-a dovedit a fi unul dintre cele mai cruciale in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si, dupa o introducere a serviciilor provocatoare, nord-americanul B-25 Mitchell s-a transformat intr-o aeronava de mare succes. Vazand serviciul in fiecare teatru de operatie, B-25 a fost cea mai versatila aeronava de acest tip, indeplinind o multitudine de roluri tactice in multe medii de operare diferite.
Probabil, cea mai faimoasa actiune care a implicat North American B-25 Mitchell a avut loc chiar dupa ora 8 dimineata, la 18 aprilie 1942, cand 537;aisprezece dintre bombardieri au ridicat puntea relativ scurta a USS Hornet si au pornit spre Japonia. Destinata ca o lovitura in inima Imperiului Japonez, care atacase cu infamitate Flota Pacificului american de la Pearl Harbor, acest raid auditiv si eroic a ilustrat rezolvarea poporului american si determinarea fortelor lor militare de a lupta pentru victorie.
Avioanele timpurii B-25B folosite pe Doolittle Raid au avut un bun efect, dar erau deja in proces de modernizare. Modelul C / D ulterior diferite scrisori au fost folosite pentru a denumi producatorul s-a dovedit a fi versiunea definitiva a acestui bombardier extrem de eficient si a fost prima versiune cu adevarat produsa in masa a aeronavei. Mitchell a fost un avion extrem de robust si versatil, Mitchell a vazut serviciul ca o aeronava de patrulare anti-submarina in largul coastei Florida si ca un bombardier in atac in deserturile din Africa de Nord, dovedindu-se de succes la ambele. Unele dintre versiunile ulterioare ale B-25 au devenit cele mai puternic armate aeronave ale razboiului, cu nu mai putin de 18 mitraliere si o serie de alte arme ofensive. Cu un nas solid care adapostea 8 arme grele, aceste aeronave erau nave navalice, capabile sa distruga orice in linia de foc.
Caracteristici:
Scala 1:72
Nivel indemanare 3
Ore de zbor 2
Numar piese 166
Dimensiuni mm L224 x 286
Varsta recomandata 8 ani .


Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891