Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Kit   constructie   Airfix   avion   North   American   P51-D   Mustang   1:48  

Kit constructie Airfix avion North American P51-D Mustang 1:48

138,99 lei
  • Brand: Airfix
  • Cod jucarie: SLR_AF05131
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

Marea Britanie avea nevoie de aeronave si in 1940, Comisia britanica de achizitii a apelat la producatorul american de avioane North American Aviation, pentru a produce curtiss P-40 luptatori construiti pentru licenta pentru RAF. Putin indignat la perspectiva, oficialii nord-americani au propus sa construiasca o aeronava complet noua pentru Fortele Aeriene Regale, care ar fi superioare P-40-ului si mai potrivite pentru nevoile lor. Atat de impresionant a fost pitch-ul lor, britanicii au fost de acord cu propunerea lor si au semnat un contract pentru noua aeronava. Din nefericire, timpul a fost foarte mult impotriva echipei de design din America de Nord, deoarece Marea Britanie a avut nevoie disperata de avioane fara intarziere. Lucrul la noul proiect a inceput imediat.
Ceea ce a obtinut aviatia nord-americana cu noul lor design de aeronave nu a fost de-a dreptul uimitor. Incorporand noi caracteristici avansate si cele mai recente tehnici de fabricatie, prototipul aeronavei NA-73X a iesit din hangarul lor la 9 septembrie 1940, la numai 120 de zile dupa semnarea contractului. Primul zbor al aeronavei a avut loc la doar 47 de zile mai tarziu si, alta decat problemele uzuale asociate cu primul zbor, aeronava a aratat o mare promisiune si a fost o justificare clara a increderii pe care North American Aviation o avea in capacitatile de proiectare. Va rugam sa retineti ca imaginile sunt redate digital si pot fi modificate.
Dimensiuni: 205 x 236 cm.


Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891