Inregistreaza-te

Etichete jucarie:   

Tarc Play'n Relax SQ Forest Fun

378,00 lei
  • Brand: Hauck
  • Cod jucarie: MPC_606025
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

<p class="MsoBodyText" style="margin-bottom:7.5pt;line-height:13.5pt;mso-pagination: widow-orphan">Totul intr-unul singur. Tarc de joaca, pat de calatorie, pat de rezerva si centru de joaca in acelasi timp. Play'n Relax SQ este deosebit de rezistent la uzura. Este o varianta excelenta de somn sau joaca pe care o puteti folosi pentru comoara dvs. atat acasa, cat si in deplasare. Pliat la dimensiuni mici, Play'n Relax SQ poate merge cu dumneavoastra oriunde.<o:p></o:p></p><p class="MsoBodyText" style="margin-bottom:7.5pt;line-height:13.5pt;mso-pagination: widow-orphan">Play'n Relax SQ functioneaza bine in orice locatie, deoarece forma sa conica se inclina spre partea de sus. Forma il face deosebit de stabil. De asemenea, puncteaza din nou cu varietatea de utilizari posibile. Bucurati-va de liniste in timp ce copilul se joaca in siguranta, se odihneste sau doarme in Play'n Relax SQ. Cu o suprafata de 90 x 90 cm, ofera celui mic spatiu suficient pentru a se simți confortabil de la inceput.<o:p></o:p></p><p class="MsoBodyText" style="margin-bottom:7.5pt;line-height:13.5pt;mso-pagination: widow-orphan">Acest lucru este perfect pentru calatorii, vizitarea bunicilor sau, desigur, acasa. Play'n Relax incurajeaza copilul sa se joace dupa bunul plac. In acelasi timp, este un loc atragator in care copilul dumneavoastra doreste sa se odihneasca sau sa doarma. Puteti observa copilul in orice moment prin lateralele mari ale patutului. In acelasi mod, copilul dvs. poate menține contactul vizual cu dvs. si se poate simti in siguranta. <o:p></o:p></p><p class="MsoBodyText" style="margin-bottom:7.5pt;line-height:13.5pt;mso-pagination: widow-orphan">Play'n Relax SQ este usor de configurat sau compactat. Poate fi transportat sau depozitat pentru a economisi spatiu, in sacul practic din dotare.<o:p></o:p></p><p class="MsoNormal" style="margin-bottom:7.5pt;text-align:justify;mso-pagination: widow-orphan;mso-hyphenate:auto;background:#F7F7F7"> </p><p class="MsoBodyText" style="margin-bottom:7.5pt;line-height:13.5pt;mso-pagination: widow-orphan">Include geanta pentru transport si salteaua de baza. Va recomandam saltea suplimentara pentru confort, Sleeper cu dimensiunea de 90 x 90cm, disponibila separat.</p><p class="MsoBodyText" style="margin-bottom:7.5pt;line-height:13.5pt;mso-pagination: widow-orphan"><o:p><br></o:p></p><p class="MsoBodyText" style="margin-bottom:7.5pt;line-height:13.5pt;mso-pagination: widow-orphan"><iframe frameborder="0" src="//www.youtube.com/embed/UdR__fgCuVo" width="640" height="360" class="note-video-clip"></iframe><o:p><br></o:p></p><ul> </ul>


Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891