Inregistreaza-te

Etichete jucarie:    Vtech   TREN   ALFABET   76603  

Vtech TREN ALFABET - 76603

573,30 lei
  • Brand: Vtech
  • Cod jucarie: VRN_VT76603
  • Disponibilitate: produsul nu se afla in stoc
    (*) Datorita volumului mare de solicitari, este posibil ca aceasta informatie sa nu fie actualizata. Va rugam sa sunati pentru verificarea disponibilitatii.
  • Livrare: 1-3 zile lucratoare 1-3 zile lucratoare
produsul nu se poate comanda

Descriere

Aceasta jucarie creste odata cu copilul si î,l va duce pe acesta î,ntr-o lume a literelor, numerelor ?i muzicii. Sunete distractive, efecte luminoase ?i melodii distractive recompenseaz? curiozitatea copilului dumneavoastra. Este o jucarie potrivita pentru joaca la podea, un ajutor pentru primii pasi si o jucarie pe care se poate incaleca. Are 13 cuburi cu cate 2 litere. Senzorul recunoaste cuburile litere. Cartea alfabet are 6 pagini care nu se pot rupe sau uda. Senzorul de miscare activeaza cantecele si propozitii. Acest pachet include: O locomotiv?, Un vagon, Un mâ,nier pentru locomotiv?, 4 ro?i pentru locomotiv?, 4 ro?i pentru vagon cu 2 axe, 4 capace ?i 8 ?uruburi. Un câ,rlig articulat dintre vagon ?i locomotiv? cu 2 ?uruburi.  , Avertisment: Avertisment! Varsta recomandata : 12-36 luni.

Varsta recomandata: de la 1 an pana la 3 ani


Comentarii clientiNu a fost adaugat nici un comentariu referitor la acest produs.

Adauga comentariu
NUME:
E-MAIL:
MESAJ:
codul antispam
Va rugam sa introduceti codul din imagine
Magazin online jucarii
Magazinul tau online de jucarii pentru copii

Am adunat pentru voi o colectie de peste 10.000 de jucarii pentru copii ce poate satisface toate dorintele dumneavoastra pentru orice ocazie speciala.

 

InfoLine si preluare comenzi:

0770.324.891